استارتاپ ویکند فرآوری، بسته بندی و بازاریابی محصولات کشاورزی

استاترتاپ ویکند فرآوری، بسته‌بندی و بازاریابی محصولات کشاورزی

استارتاپ  ویکند(Startup weekend) رویدادی آموزشی- تجربی است که  طی ۵۴ ساعت(دو روز و نیم) در یک آخر هفته تشکیل می شود.

هدف از برگزاری این رویداد شبیه سازی محیط کسب و کار و چالش‌های راه اندازی و کار کردن در محیط های استارتاپی(در حد بضاعت ۵۴ساعت )، شبکه سازی بین افراد و مربیان و جامعه پویای هر منطقه، آموزش اصول اولیه و ادبیات این حوزه، آشنا سازی اولیه با تشکیل تیم و کارتیمی و تقسیم وظایف و انواع ارائه و تمرکز بر اجرا و اعتبار سنجی و در کل ایجاد نگرشی صحیح و نوین به کارآفرینی است.

در این برنامه  که از ساعت ۲ روز چهارشنبه تا عصر روز جمعه در محل مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز برگزار می شود، یک تیم اجرایی پرانگیزه شامل منتورها، مربیان و داوران که همگی از چهره های برجسته در سطح کشور و استان هستند درکنار ایده‌پردازان، طراحان، مدیران تجاری و صاحبان صنایع و بازاریابان گرد هم می‌آیند تا طی ۵۴ ساعت ایده هایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایده‌ای را اجرا کند.

 طبق برنامه ریزی انجام شده و پیش بینی ثبت نام 120 نفره، قرار بر این است که ۱۰ گزوه ۱۲نفره تشکیل شود و  و شبکه پهناوری از مشتاقان کارآفرینی را پدید آورد.

مرکز نوآوری و شتاب دهی ترشیز

 آنچه در این برنامه اهمیت فراوان دارد این است که منطقه ترشیز با داشتن ظرفیت‌های پرشمار در زمینه‌های مختلف از جمله گردشگری، میراث فرهنگی، جاذبه های طبیعی و اکوتوریسم در زمینه تولید محصولات کشاورزی اعم از پسته ، انگور، انار و زعفران و بادام توانمند است اما هنوز برای فراوری این محصولات و بسته بندی مناسب و برندسازی آنها کاری درخور صورت نگرفته است.

امید که با اجرای این برنامه  که از ساعت ۲ بعدازظهر روز چهارشنبه 14  اسفند ماه آغاز و تا ساعت 6 عصر روز جمعه ۱۶ سافند ماه ادامه دارد، برنامه شرکت کنندگان همگی در یک فضای مشترک قرار گرفته و با کمک تیم اجرایی و مربیان و مشاوران خبره، زمینه تبدیل ایده‌ها  به کسب و کار فراهم شود.

در پایان برنامه تیم‌های شرکت کننده پروژه‌های خود را به هیئتی از داوران که از میان جامعه سرمایه‌گذار و استادان دانشگاهی و کارآفرینان هستند، ارائه می‌نمایند. این رویداد در سطح ملی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از چهاردهم تا شانزدهم اسفندماه سال جاری در شهرستان کاشمر و با محوریت منطقه ترشیز برگزار می شود.

محورهای رویداد

  • فرآوری و بسته بندی: نگهداری و انبارداری محصولات کشاورزی
  • طراحی و بهینه سازی سامانه های فرآیندی فرآوری
  • کشاورزی افزایش ماندگاری محصولات
  • سلامت غذایی در تولید محصولات کشاورزی
  • محصولات کشاورزی؛ جداسازی، درجه بندی، بسته بندی و کنترل کیفی
  • تکنولوژی های نوین در صنایع تبدیلی
  • سلامت و ارزش غذایی
  • کاهش ضایعات و پسماندهای صنایع غذایی و کشاورزی
  • مشاغل خانگی و محصولات کشاورزی
  • بسته بندی محصولات کشاورزی ارگانیک
  • طراحی بسته بندی محصولات کشاورزی
  • بازاریابی: نوآوری در تحویل محصولات کشاورزی
  • گردشگری، توریسم و بازاریابی محصولات کشاورزی در قالب سوغات
  • فضای مجازی و بازاریابی محصولات کشاورزی
  • پتانسیل یابی در حوزه عرضه و تقاضا
  • حمل و نقل و شبکه توزیع
  • برندینگ محصولات کشاورزی
  • نقش صنایع دستی در بسته بندی و بازاریابی

بازنشر از اکوموتیو و ترشیز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *